zemlya u 2022 roczi stane dorozhchoyu

Земля у 2022 році стане дорожчою

Щойно ринок землі став відкритим, з’явилося багато припущень, на скільки подорожчає земля та яка ситуація складатиметься найближчими часом.

Сьогодні 1 гектар землі коштує від 1,5 до 1,7 тисячі доларів. Однак ця ціна незабаром зросте. Таку інформацію висунули експерти.

Справа в тому, що пропозицій на ринку небагато, через що попит на землю зростає. У зв’язку з цим гектар імовірно коштуватиме від 2,5 до 3,5 тисячі доларів. При цьому слід звернути увагу на те, що така ціна не буде для всіх видів земельних ділянок. Наприклад, землі, що не орендуються, будуть у рази дорожчими, ніж ті, які вже довгий період часу перебувають у довгостроковій оренді.

Також спостерігається збільшення активності на ринку землі за рахунок того, що запустився продаж на платформі “Прозорро. Продажі”.

Як відомо, для здійснення угоди купівлі-продажу необхідно виконати незалежну оцінку об’єкта. Фахівці компанії Парето готові допомогти вам у цьому питанні. Наша команда надає оціночні послуги вже понад 10 років, тому ми знаємо всі тонкощі та нюанси оцінки.

Бажаєте отримати безкоштовну консультацію? Тоді залишайте заявку на нашому офіційному сайті, й найближчим часом зв’яжеться з вами фахівець!

Було корисно? Дізнайтесь більше! Наприклад про те, який індекс споживчої вартості для земель за 2021 рік.

Рейтинг 4.5 на основі 63  ответов

Додати коментар

схожі статті


otsinka zemli
Оцінка землі під час її відчуження юридичною особою
subyekty otsinky zemli
Суб’єкти оцінки земельних ділянок в Україні
грошова оцінка землі - парето
Експертна грошова оцінка землі: порядок і правила
ocenka zemel kakov indeks za 2021 god
Оцінка земель: який індекс за 2021 рік?